Menin ja voitin sen ystävänpäivänä järjestetyn halikilpailun 133 uhrini ansiosta.. Sain karkkia hampaiden tuhoamiseksi ja purkkaa niiden korjaamiseksi :)
    Kaverini tuli jossain vaiheessa loman aikana ulkomailta, hän oli siellä pelaamassa joukkueensa kanssa, ja hänen tyttöystävänsä jätti hänet, ja hän marisi miten meidän seurassa ei voi angstata ja miten hän haluaa angstata ja miten hän ei kykene MISSÄÄN NIMESSÄ hymyilemään. Siellä se kikatti silti pitkin päivää. ja sitten taas murjotti..
    Mä olen varmaankin ihastunut! Ihana tunne, kuplii ja poreilee, ja kokoajan odottaa ettänäkisi sen tietyn herran.. ja kokoajan kurkkimassa hänen irc-gallerian kuviaan. Hassua, sillä mulla on vähän sellainen imago, että se hyvä tyyppi vaan, johon kukaan ei ihastu, eikä se ihastu kehenkään, ja se on välillä vaikeaa. Mutta toisaalta kun olen päässyt myös "kylähullun" asemaan, voin tehdä aivan mitä lystää!
    Eräs ystäväni äiti on hulluna swappaamiseen, ja oli luvannut ottaa minut mukaan heidän "rinkiinsä" ja saada töitäni erääseen näyttelyyn, mutta mitään ei ole kuulunut. Lähetin sähköpostia, ja hän ei siihenkään vastannut, ja nyt sitten pyysin hänen tytärtään vihjaisemaan äidilleen että sähköpostia on tullut.. toivottavasti hän vastaa..
    Nyt rupean synttärikortteja väsäämään, moro<3